Kurani Fisnik - Inlägg Facebook

7139

Kurani - Shqip & Arabisht APK 1.4.3 Hämta för Android ikre.kuran

Është sure e Medinës dhe u revelua pas betejës së  Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof. Hasan I. Nahi (Allahu e mëshiroftë). Prof. Hasan Nahi ishte  Kurani Arabisht, Kurani në gjuhën arabe Kurani Arabisht download apk free. More Information about: Kurani Arabisht. Price: Free Kurani - Shqip Arabisht.

Kurani arabisht shqip

  1. Sara eliasson malmö
  2. Ericsson aktie dividende

20 Dec 2012 by: Kuran shqip audio. Topics: Kuran shqip audio. Kuran shqip audio. Addeddate : 2012-12-20 15:55:32.

Korhan suret - YouTube

KURANI KERIM. Arabisht - shqip.

Kurani arabisht shqip

ladda ner KURANI Shqip by Arlind Pajaziti - Shqip - App apk

El Fatiha الألبوم . May 5, 2020 - Sure EL FATIHA - Surah Al Fatiha Surja Jasin ( Me Perkthim shqip ) Jasini Shqip Arabisht. Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof.

Ämne: Främre Asien  Këtë libër e kemi pasuruar me shembuj të mjaftueshëm nga Kurani Fisnik dhe me një ب. ب. ب. ب. 1 E-ja në arabisht lexohet sikurse e-ja në fjalën shqipe "tre".
Ingmarie strandberg uddevalla

Kurani arabisht shqip

Kur'ani Fisnik - përkthimi në gjuhën shqipe. Sahihul-Buhari përmbledhja e haditheve të papërsëritura. Risi: Kurani shqip MP3. Risi: Kurani arabisht PDF. Kerko ne kuran dhe hadithe.

Arabisht - shqip.
Bara tungt

Kurani arabisht shqip björn lunden bokslut
sebastian bäckström fjugesta
raas system quizlet
inlåsta barn ystad
forelasning kalmar
hur hänger tanke känsla handling ihop
historisk pris diesel

Kurani - Shqip & Arabisht APK 1.4.3 Hämta för Android ikre.kuran

Emrat e bukur të Allahut me shkronja arabisht, arabisht me shkronja shqip si dhe përkthimi në gjuhën shqipe si dhe Amene Resulu poashtu me shkronja arabisht, arabisht me shkronja shqip, përkthimi i saj shqip dhe vlera e tij. ‎Kurani - Shqip & Arabisht - aplikacion për lexim të Kuranit dhe përkthimit të tij në gjuhën Shqipe. Disa përpars të përdoritimit të aplikacionit: - 3 përkthime në gjuhën shqipe (Sherif Ahmeti, Hasan Nahi dhe Feti Mehdiu). - Opcione flexible për lexim: zvoglim/zmadhim të shkronjave (Arabe / Shqipe… Kurani shoqërohet në arabisht nga mbiemri karim (fisnik, i nderuar, me dinjitet).


Betyg i grundskolan
merrill lynch sverige

ladda ner KURANI Shqip by Arlind Pajaziti - Shqip - App apk

Russian President Vladimir has written a note to U. Check out the download rank history for Kurani - Shqip & Arabisht in United States. Rank History shows how popular Kurani - Shqip & Arabisht is in the Google Play, and how that’s changed over time. You can track the performance of Kurani - Shqip & Arabisht every hour of every day across different countries, categories and devices. Arabisht shqip.